Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736658944

Amistoso (Int., RC) 736658944 Información oficial sobre el partido 736658944 en Hattrick

24.07.2024 12:25:00

Monteam FC Alineación oficial del equipo 'Monteam FC' en el partido 3 - 0 Revolutionary Movements Alineación oficial del equipo 'Revolutionary Movements' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Monteam FC Alineación oficial del equipo 'Monteam FC' en el partido 2 - 0 Revolutionary Movements Alineación oficial del equipo 'Revolutionary Movements' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monteam FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Juan Marcet ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Monteam es posava per davant 1 a 0.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Monteam van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jorge Ibañez Ocerín va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Juan Marcet va augmentar la diferència de Monteam a 3 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Voranc Pezdirec va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Monteam.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Monteam va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Voranc Pezdirec va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Patrick Manderscheid.

Revolutionary Movements

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Bernard Storck de Revolutionary, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arsène Ugen de Revolutionary la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.