Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736658210

Amistoso (Int., RC) 736658210 Información oficial sobre el partido 736658210 en Hattrick

24.07.2024 12:25:00

San Benito F.C. Alineación oficial del equipo 'San Benito F.C.' en el partido 1 - 3 ota boca juniors fc. Alineación oficial del equipo 'ota boca juniors fc.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Benito F.C. Alineación oficial del equipo 'San Benito F.C.' en el partido 2 - 1 ota boca juniors fc. Alineación oficial del equipo 'ota boca juniors fc.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Benito F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Passat el minut 21 de joc, Diego Armando da Ermida facilitava les coses al San Benito amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Vincent Nesensohn de San Benito va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

ota boca juniors fc.

Goles Goles

  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de juniors el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ersin Yumuk va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 171 Minuto 94 (Gol por el centro): En Gıyaseddin Naz donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 94 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 183 Minuto 95 (Gol por la derecha): Al minut 95, un xut de Ersin Yumuk des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Ersin Yumuk va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 287 Minuto 60 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de juniors tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Levent Yücepur ho va intentar al minut 60 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.