Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736652562

Amistoso 736652562 Información oficial sobre el partido 736652562 en Hattrick

24.07.2024 12:05:00

Herencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Herencia C.F.' en el partido 4 - 2 Real Saúca Alineación oficial del equipo 'Real Saúca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Herencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Herencia C.F.' en el partido 3 - 1 Real Saúca Alineación oficial del equipo 'Real Saúca' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Herencia C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 7 (Gol por la derecha): Després de 7 minuts de partit, Imanol Araukua igualava per Herencia en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Herencia contenien la respiració mentre en Larry Bruner s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 139 Minuto 63 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Imanol Araukua va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 3 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Olivier Maricq.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Herencia va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Francisco Valbás des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gabriel Pizarro va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Jaromir Marienburg va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 224 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Herencia es va veure beneficiat per la polèmica al minut 36, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Maxim Weener va relliscar al moment de fer el xut i el porter Jaromir Marienburg no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 290 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Francisco Valbás va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Josep Moyà una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Jaromir Marienburg va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Real Saúca

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Stéphan Boedré va treure un córner llarg cap al segon pal que en Martín Risco, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 160 Minuto 34 (Gol de falta): Stéphan Boedré va empatar per a Saúca, posant el marcador a 2 - 2, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Romay de Saúca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.