Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736650114

Copa 736650114 Información oficial sobre el partido 736650114 en Hattrick

24.07.2024 12:45:00

CF Pimentoneros Alineación oficial del equipo 'CF Pimentoneros' en el partido 1 - 4 Sitosteamsitos Alineación oficial del equipo 'Sitosteamsitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
CF Pimentoneros Alineación oficial del equipo 'CF Pimentoneros' en el partido 0 - 8 Sitosteamsitos Alineación oficial del equipo 'Sitosteamsitos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Pimentoneros

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador Pablo Croy de Pimentoneros, després de 5 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Sitosteamsitos

Goles Goles

  • 163 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 23 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Chema Galiano.
  • 174 Minuto 25 (Gol de penalti): Quan passaven 25 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Sitosteamsitos. En Laurent Baysel va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61, Sitosteamsitos va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser František Poloma, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al 75 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Sitosteamsitos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Modesto Beláustegui es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hasani Rono va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 207 Minuto 47 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): František Poloma va enviar un xut des de 40 metres al minut 47, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Sitosteamsitos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Modesto Beláustegui va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 80 (Ocasión de falta): Eddie Evers va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Laurent Baysel que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Karel Parolek de Sitosteamsitos es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.