Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736650028

Copa 736650028 Información oficial sobre el partido 736650028 en Hattrick

24.07.2024 12:15:00

Barrio San Miguel Alineación oficial del equipo 'Barrio San Miguel' en el partido 8 - 7 lacespeweb Alineación oficial del equipo 'lacespeweb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barrio San Miguel Alineación oficial del equipo 'Barrio San Miguel' en el partido 2 - 1 lacespeweb Alineación oficial del equipo 'lacespeweb' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,6 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrio San Miguel

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Andrea Mandini al minut 2, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Barrio i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Andrea Mandini trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Curt Teufl s'emportà una gran ovació del públic local al minut 80, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 121 Minuto 94 (Gol por el centro): Al minut 94 els aficionats van embogir quan en David Wyatt va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Barrio.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Emiliano Aletti. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Barrio va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Alejandro Ballester Cardell va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Barrio enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Barrio Nicolás Romero Osborne quasi va assolir l'empat al minut 65 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nicolás Romero Osborne va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Andrea Mandini de Barrio, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Vichi Saurenmann en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Barrio, Mickaël Pennec, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Barrio Alejandro Ballester Cardell, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Vichi Saurenmann. El marcador continuava 6 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Barrio Martín Rodríguez no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Vichi Saurenmann es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 6.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Ingo Bäckerei va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 7.

lacespeweb

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 41 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Miroslav Chlubna marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): Amb 43 minuts jugats, Nikolay Rudometkin de lacespeweb va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nikolay Rudometkin va augmentar l'avantatge de lacespeweb a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 118 Minuto 106 (Gol evento especial córner peinado): lacespeweb va aconseguir el 4 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Antonio Francardelli, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Albèrt Oliveras que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Viktor Komar no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Nikolay Rudometkin estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 260 Minuto 34 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Nikolay Rudometkin, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Alessandro Gamalero va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 260 Minuto 99 (Ocasión de falta): En Nikolay Rudometkin va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Landry Denys de lacespeweb es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stefanos Spanomaridis de lacespeweb va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Evgeni Kashalúkov de lacespeweb la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Antonio Francardelli anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a lacespeweb.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Miroslav Chlubna xutant per a lacespeweb va fer anar la pilota just on la volia, però Juan Ignacio Aunes Melchor, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Landry Denys va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de lacespeweb Vichi Saurenmann no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Juan Ignacio Aunes Melchor es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de lacespeweb, Stefanos Spanomaridis, col·locà la pilota just a les mans d'en Juan Ignacio Aunes Melchor. El marcador: 8 - 7.