Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736649890

Copa 736649890 Información oficial sobre el partido 736649890 en Hattrick

24.07.2024 12:45:00

Endwolers Alineación oficial del equipo 'Endwolers' en el partido 2 - 3 Dream Team 3 Alineación oficial del equipo 'Dream Team 3' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Endwolers Alineación oficial del equipo 'Endwolers' en el partido 3 - 1 Dream Team 3 Alineación oficial del equipo 'Dream Team 3' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Endwolers

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Passats 30 minuts, Mattias Cederell, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Endwolers es posava per davant!
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Roberto Prado, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Endwolers.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 19 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Jan Francis Bullemer va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Marco Secchioni va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 235 Minuto 29 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Mattias Cederell de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Pavle Tatić, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 225 Minuto 56 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Mattias Cederell de Endwolers va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Pavle Tatić no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jan Solgaard es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Dream Team 3

Goles Goles

  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 40 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Dream. Santiago Marquezado el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 138 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Primo Pische va anar directament als peus de Troje Rafferty que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 57, Dream va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Nichita Poţeluico.