Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736649797

Copa 736649797 Información oficial sobre el partido 736649797 en Hattrick

24.07.2024 12:15:00

Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido 2 - 1 Los ChafaCharcos C. F. Alineación oficial del equipo 'Los ChafaCharcos C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido 4 - 1 Los ChafaCharcos C. F. Alineación oficial del equipo 'Los ChafaCharcos C. F.' en el partido
Tiene mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bobby Barnes Blisters

Goles Goles

  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Blisters prenia la batuta de l'encontre al minut 56, quan en Luis Company va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 100 (Gol por la derecha): Blisters s'avançava al marcador al minut 100, després d'un rebot que va caçar en Ignacio Maestre España per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ignacio Maestre España va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Demetrio Nabiza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 10 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Tomàs Masip va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Blisters Miguel Paredes quasi marca al minut 57 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Niguel Sanches l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Ignacio Maestre España, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Los ChafaCharcos C. F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Julio Narváez que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Ramon Durbà al minut 73 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.