Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736649773

Copa 736649773 Información oficial sobre el partido 736649773 en Hattrick

24.07.2024 12:15:00

Atco Jamón Alineación oficial del equipo 'Atco Jamón' en el partido 2 - 3 Pirineo rojo Alineación oficial del equipo 'Pirineo rojo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atco Jamón Alineación oficial del equipo 'Atco Jamón' en el partido 2 - 0 Pirineo rojo Alineación oficial del equipo 'Pirineo rojo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atco Jamón

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 19 gràcies a la jugada de Aarne Munkki, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Atco Jamón va aconseguir el 2 - 0 quan Riccardo Cerchio va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): Fernando García hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Riccardo Cerchio havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): Atco Jamón va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 98 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Riccardo Cerchio ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 209 Minuto 106 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Alejandro Chicote, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Pirineo ro, però Lihu Eydar no va poder encertar el xut.
  • 223 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): Al minut 110 es va veure una gran oportunitat per a Atco Jamón per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fernando García, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Méndez Castro.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Ignazio Jungitu de Atco Jamón va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pirineo rojo

Goles Goles

  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): Hauke Garrn va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Pirineo ro i marcant el 2 - 1.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): En Sándor Gergely va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 186 Minuto 111 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 3 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Pirineo ro. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Marco Auseron va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): José Hormiga va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Erkut Mekin va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Pirineo ro van sortir al contraatac al minut 9, però Nielsen Landa va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 99 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pirineo ro va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Hormiga va sortir per sobre el travesser.