Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736648144

Amistoso 736648144 Información oficial sobre el partido 736648144 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Indomables F.C.A Alineación oficial del equipo 'Indomables F.C.A' en el partido 1 - 5 Milan Robao FC Alineación oficial del equipo 'Milan Robao FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Indomables F.C.A Alineación oficial del equipo 'Indomables F.C.A' en el partido 1 - 3 Milan Robao FC Alineación oficial del equipo 'Milan Robao FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Indomables F.C.A

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, Mart Kaanis va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Indomables, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En 彭 (Peng) 明善 (Mingshan) va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Milan Robao FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): MIL va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 33. Gauthier Loichot va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de MIL va ser finalitzada des de l'esquerra per Philip Abraham al minut 58. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Gauthier Loichot va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 73, i va fer pujar el 1 - 3 per a MIL.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): MIL sabia com jugar al contraatac, i al minut 75, Nacho Pacheco Rubio va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 4.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Patrik Holst va augmentar l'avantatge de MIL a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): MIL van sortir al contraatac al minut 3, però Zygmunt Pydo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Zygmunt Pydo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 31 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Philip Abraham que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Gauthier Loichot va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 53, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marcin Czubat va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Gauthier Loichot de MIL va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.