Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736646357

Amistoso 736646357 Información oficial sobre el partido 736646357 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

PIRATAS NEGROS Alineación oficial del equipo 'PIRATAS NEGROS' en el partido 4 - 6 Gamonense Alineación oficial del equipo 'Gamonense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
PIRATAS NEGROS Alineación oficial del equipo 'PIRATAS NEGROS' en el partido 0 - 6 Gamonense Alineación oficial del equipo 'Gamonense' en el partido
Tiene mucha potra 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PIRATAS NEGROS

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hans Mommaerts, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del PIRATAS se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 3.
  • 142 Minuto 53 (Gol de contra por la izquierda): Abaigar Sagasta va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 3 per a PIRATAS.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): El jugador Hans Mommaerts de PIRATAS es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 5 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 21 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de PIRATAS van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 21 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Hans Mommaerts, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Gamonense

Goles Goles

  • 162 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Tommaso Pellei per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tommaso Pellei quedar desmarcat i marcar per a Gamonense al minut 12. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22, Gamonense va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Raúl Montaner, amb un xut sec des de la dreta.
  • 125 Minuto 50 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Javier Pi y Margall, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 2 - 3 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 115 Minuto 59 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 59 minuts de joc, Stefano Fiscina, corrent com un esperitat, superà primer Felipe Robledillo per velocitat, i després el porter posant el 3 - 4 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Javier Pi y Margall va ser l'anotador del 3 - 5.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 4 - 6 per sobre quan Javier Pi y Margall va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alejandro Aparicio va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24 Francisco Machado va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Manuel Quemada Herreros, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 52 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Raúl Montaner al minut 52.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Javier Pi y Margall després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Francisco Machado va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Gamonense la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.