Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736646338

Amistoso 736646338 Información oficial sobre el partido 736646338 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Parra team Alineación oficial del equipo 'Parra team' en el partido 1 - 4 Cereales Alineación oficial del equipo 'Cereales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Parra team Alineación oficial del equipo 'Parra team' en el partido 0 - 4 Cereales Alineación oficial del equipo 'Cereales' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parra team

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): Després de 18 minuts de partit, Luis Pablo Vega Gallego igualava per Parra en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Parra va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Calogero Milanesi va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Piet Borg no oblidarà el que li va passar durant el minut 64. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Toni Bozza no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Piet Borg de Parra amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nacho Fonte de Parra es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cándido Pachidis de Parra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cereales

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Cereales va ser finalitzada des de l'esquerra per Tobiáš Bělohlávek al minut 16. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): En Luis Torres donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 36 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Modesto Anseán va augmentar l'avantatge de Cereales a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 190 Minuto 88 (Gol de falta): En Gonzalo Val Gómez va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, un refús desafortunat de David Iturriaga, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gonzalo Val Gómez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Gianvito Montuori va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 237 Minuto 49 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pablo Perdigón va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Diego De Luelmo va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Tobiáš Bělohlávek es va quedar sol davant del porter, al minut 74. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Modesto Anseán. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Cereales van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 86, però Víctor Hidalgo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Diego De Luelmo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.