Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736643046

Amistoso 736643046 Información oficial sobre el partido 736643046 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Marcelinhos Alineación oficial del equipo 'Marcelinhos' en el partido 3 - 2 Balazote FC Alineación oficial del equipo 'Balazote FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Marcelinhos Alineación oficial del equipo 'Marcelinhos' en el partido 2 - 7 Balazote FC Alineación oficial del equipo 'Balazote FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marcelinhos

Goles Goles

  • 106 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Marcelinhos sempre confia amb les genialitats d'en Gelindo Porro; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Jakub Bronikowski va donar a Marcelinhos un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Marcelinhos va aconseguir el 3 - 1 quan Daniel Berthge va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, Ennio Ceva gairebé va marcar per a Marcelinhos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Marcelinhos ho intentava per la dreta per mitjà de Daniel Berthge, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Federico Mesiti de Marcelinhos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Balazote FC

Goles Goles

  • 160 Minuto 28 (Gol de falta): L'entrenador de Balazote es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Alessandro Musarella era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 152 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Alessandro Musarella va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Niclas Link va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Alessandro Musarella, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Virgile Migot va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Johan Latet va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.