Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736642505

Amistoso 736642505 Información oficial sobre el partido 736642505 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Armada Invencible C.F. Alineación oficial del equipo 'Armada Invencible C.F.' en el partido 0 - 0 Bufalos de Durham Alineación oficial del equipo 'Bufalos de Durham' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Armada Invencible C.F. Alineación oficial del equipo 'Armada Invencible C.F.' en el partido 1 - 1 Bufalos de Durham Alineación oficial del equipo 'Bufalos de Durham' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,8 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Armada Invencible C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): Amb 19 minuts disputats, Iván Redondo gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Luis Ximénez va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 33 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Iván Redondo va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 208 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Matteo Mignone de Armada va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Iván Redondo es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 216 Minuto 66 (Ocasión evento especial rápido + pase): Iván Redondo va marxar per velocitat al minut 66 i va fer una passada de la mort a Iván Cortit, però aquest va fallar.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Armada va estar a punt de posar-se per davant al minut 69 però Pablo Cabellos va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Bufalos de Durham

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sergio Gelabert va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jawad Brahimi va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Bufalos van sortir al contraatac al minut 71, però Marcos Campero va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Moreno Daoiz de Bufalos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.