Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736642355

Amistoso (Int.) 736642355 Información oficial sobre el partido 736642355 en Hattrick

17.07.2024 21:55:00

knickebein 0815 Alineación oficial del equipo 'knickebein 0815' en el partido 2 - 5 Sanduzelaitarras Alineación oficial del equipo 'Sanduzelaitarras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
knickebein 0815 Alineación oficial del equipo 'knickebein 0815' en el partido 0 - 1 Sanduzelaitarras Alineación oficial del equipo 'Sanduzelaitarras' en el partido
Tiene suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

knickebein 0815

Goles Goles

  • 108 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 0 s'ha de veure repetit: en Andrei-Florin Romaniţă de knickebein va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Dennis Carranza, que no va perdonar.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Andrei-Florin Romaniţă, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): knickebein van sortir al contraatac amb encert al minut 17, però Eleazar Guzmán no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): Miguel Santillán va marxar per velocitat al minut 31 i va fer una passada de la mort a Kalnius Sotničenkas, però aquest va fallar.
  • 205 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Andrei-Florin Romaniţă de knickebein va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Kalnius Sotničenkas al minut 90 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Santillán.

Sanduzelaitarras

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 39 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Hannes-Alexander Morina marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 174 Minuto 41 (Gol de penalti): Diego Valdés va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 41 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): Sanduzelaitarras agafava avantatge al minut 43 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Will Lozada amb mestria.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Josep Lluís Aumedes va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 58, i va fer pujar el 2 - 4 per a Sanduzelaitarras.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 76 de partit va donar a Sanduzelaitarras l'avantatge per 2 - 5. Hannes-Alexander Morina en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Hannes-Alexander Morina quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Sanduzelaitarras va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Carlos Cordero va desviar el xut final de Diego Valdés després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Màxim Oliveres va marxar de Denys Lefèvre en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Sanduzelaitarras van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Josep Lluís Aumedes després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Carlos Cordero va poder desviar-lo a córner.