Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736641955

Amistoso 736641955 Información oficial sobre el partido 736641955 en Hattrick

16.07.2024 18:15:00

SV Werder Wiedenbrück Alineación oficial del equipo 'SV Werder Wiedenbrück' en el partido 1 - 2 Vegan GorillazZ Alineación oficial del equipo 'Vegan GorillazZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SV Werder Wiedenbrück Alineación oficial del equipo 'SV Werder Wiedenbrück' en el partido 1 - 2 Vegan GorillazZ Alineación oficial del equipo 'Vegan GorillazZ' en el partido
Tiene un resultado normal 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,5 % 1,1 % 86,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Werder Wiedenbrück

Goles Goles

  • 114 Minuto 36 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 36. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Bodo Luber va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Artturi Bäcklund de Wiedenbrück va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Aldis Egleskalniņš que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bodo Luber de Wiedenbrück es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Artturi Bäcklund de Wiedenbrück va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Vegan GorillazZ

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a GorillazZ prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Gabriel Eisenhofer.
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de GorillazZ va ser finalitzada des de l'esquerra per Sascha Sebastian Tartz al minut 84. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Gabriel Eisenhofer va marcar al minut 50 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Es duien 72 minuts de partit jugats quan Sascha Sebastian Tartz va estar a punt de posar per davant a GorillazZ amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Reinold Kmetsch va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): GorillazZ va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 73, quan Elias Wedderkopp va quedar-se sol davant el porter Reinold Kmetsch, però aquest va poder aturar el xut.