Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736641809

Amistoso (Int., RC) 736641809 Información oficial sobre el partido 736641809 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Solo Klav Kalash F.C. Alineación oficial del equipo 'Solo Klav Kalash F.C.' en el partido 2 - 8 ALBIVERDE UNIDO Alineación oficial del equipo 'ALBIVERDE UNIDO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Solo Klav Kalash F.C. Alineación oficial del equipo 'Solo Klav Kalash F.C.' en el partido 2 - 7 ALBIVERDE UNIDO Alineación oficial del equipo 'ALBIVERDE UNIDO' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Solo Klav Kalash F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Pierino Batignani va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Kalash.
  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Antonio Pujol trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 6 encara permetia alguna esperança.
  • 125 Minuto 74 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Óscar Escales va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 2 - 8.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Magariños de Kalash va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

ALBIVERDE UNIDO

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Matteo Bisiacco que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a ABVDU prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Cristian Vidraşcu.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Matteo Bisiacco va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Cristian Vidraşcu va augmentar l'avantatge de ABVDU a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al 36 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a ABVDU augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Cristian Vidraşcu es rifés el porter i marqués el 1 - 5.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52, Duniisai Marumo va augmentar l'avantatge de ABVDU a 1 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 70 de partit va donar a ABVDU l'avantatge per 2 - 7. Duniisai Marumo en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del ABVDU van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Javier Broncales, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.