Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736641672

Amistoso (Int.) 736641672 Información oficial sobre el partido 736641672 en Hattrick

16.07.2024 18:30:00

Eintracht Wangerland e. V. Alineación oficial del equipo 'Eintracht Wangerland e. V.' en el partido 4 - 0 Baio Alineación oficial del equipo 'Baio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eintracht Wangerland e. V. Alineación oficial del equipo 'Eintracht Wangerland e. V.' en el partido 3 - 0 Baio Alineación oficial del equipo 'Baio' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eintracht Wangerland e. V.

Goles Goles

  • 137 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 3 en Benito Verdicchio va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Óscar Arbona Pastor podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mieczysław Żeromski es va introduir dins la defensa central al minut 49, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 119 Minuto 85 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mieczysław Żeromski va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 0 al minut 85.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Arumugam Subramanian, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Wangerland.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Wangerland per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alex Frankfurt, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Holger Grußeck, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): El Wangerland ho intentava per la dreta per mitjà de Alex Frankfurt, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, Benito Verdicchio gairebé va marcar per a Wangerland des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Holger Grußeck va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Holger Grußeck va estar a punt de sentenciar el partit al minut 49, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Holger Grußeck va rematar alt.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Marcus Riepl una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Ignacio Vegena va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Baio

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 5 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Liaqat Moeen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Bernard Kaelin va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Baio van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 23, però el xut de Bernard Kaelin des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Baio, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En José María Terán va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 208 Minuto 86 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jorge Vicente Filomena López de Baio va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en José María Terán que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El Baio va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Jorge Vicente Filomena López va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leo Shipton es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.