Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736641271

Amistoso 736641271 Información oficial sobre el partido 736641271 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Los Rabietos Alineación oficial del equipo 'Los Rabietos' en el partido 4 - 4 Mad Samurai Alineación oficial del equipo 'Mad Samurai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Los Rabietos Alineación oficial del equipo 'Los Rabietos' en el partido 6 - 1 Mad Samurai Alineación oficial del equipo 'Mad Samurai' en el partido
Tiene mala suerte 6.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Rabietos

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Rabietos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Jean-Stéphane Landreau va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Rabietos va ser Giggino Aurigemma.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Rabietos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Amir Hossein Ansaripour va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rabietos contenien la respiració mentre en Giggino Aurigemma s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 4 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Kasimir Urrungoa va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de José Luis Bagazgoitia. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Manolis Kouradakis va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Higuera de Rabietos es va emportar una amonestació al minut 91 per provocar un rival.

Mad Samurai

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Joonas Autere que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 151 Minuto 60 (Gol por el centro): Un mica després, Fernando Clericat de Samurai va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 76 minuts, el tirador de faltes del Samurai va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Abdechakour Boumehdi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 3 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 90 (Gol por el centro): Als 90 minuts de partit, Acacio Arteixo de Samurai va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 5 (Ocasión de penalti): Al minut 5, Antonio Islaba de Samurai va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Samurai va estar a punt d'empatar al 28 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de José Luis Bagazgoitia que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.