Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736640885

Amistoso (Int., RC) 736640885 Información oficial sobre el partido 736640885 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

T Cupmen Alineación oficial del equipo 'T Cupmen' en el partido 0 - 4 Kranzfurche Felsenkeller Alineación oficial del equipo 'Kranzfurche Felsenkeller' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
T Cupmen Alineación oficial del equipo 'T Cupmen' en el partido 0 - 2 Kranzfurche Felsenkeller Alineación oficial del equipo 'Kranzfurche Felsenkeller' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

T Cupmen

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 69 (Ocasión de falta): Cupmen va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 69, però el xut va anar a parar al pal.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 79 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bartolomé Gandaberro, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Cupmen van sortir al contraatac amb encert al minut 87, però Gregori Maratos no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Kranzfurche Felsenkeller

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Felsenkeller van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Herko Boisheim va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 17 minuts, el tirador de faltes del Felsenkeller va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marc Tilgenkrug, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Niko Gunzburg va aprofitar un error defensiu al minut 22, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Felsenkeller.
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): Al minut 88 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Felsenkeller, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Niko Gunzburg va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Niko Gunzburg va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Carles Fajarnés, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 235 Minuto 26 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Niko Gunzburg va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Stephan Harloff de Felsenkeller va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Sebastian Jägersbüchs va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Carles Fajarnés va estar atent i va desviar la pilota a córner.