Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736639893

Amistoso (Int.) 736639893 Información oficial sobre el partido 736639893 en Hattrick

17.07.2024 13:30:00

F.C. Djem Alineación oficial del equipo 'F.C. Djem' en el partido 1 - 1 Tusken City Alineación oficial del equipo 'Tusken City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Djem Alineación oficial del equipo 'F.C. Djem' en el partido 2 - 0 Tusken City Alineación oficial del equipo 'Tusken City' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Djem

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al F.C. una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Lewis Mattheeuws, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 15 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): F.C. va ser a punt de marcar al minut 15, quan el seu jugador Anatol Robaszewski va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, Xander Fauville va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Lionel Devogel va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 53 per blocar una centrada d'en Sid Pierreux va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de F.C..
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): F.C. va estar a punt de posar-se per davant al minut 57 però Xander Fauville va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 207 Minuto 66 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Xander Fauville va enviar un xut des de 40 metres al minut 66, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cederic De Schoenmacker va estar a punt d'avançar els locals al minut 89 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lewis Mattheeuws de F.C. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tusken City

Goles Goles

  • 170 Minuto 27 (Gol de falta): Al minut 27, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Oxel Martínez Díaz posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Raiders va anar a parar a la dreta de l'atac on en José Inglés, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Caetano Coucieiro de Raiders es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.