Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736638111

Amistoso (Int., RC) 736638111 Información oficial sobre el partido 736638111 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Singuerlin Style Alineación oficial del equipo 'Singuerlin Style' en el partido 4 - 1 Meiderich 1902 Alineación oficial del equipo 'Meiderich 1902' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Singuerlin Style Alineación oficial del equipo 'Singuerlin Style' en el partido 2 - 0 Meiderich 1902 Alineación oficial del equipo 'Meiderich 1902' en el partido
Tiene suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Singuerlin Style

Goles Goles

  • 187 Minuto 27 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Singuerlin va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 27 va arribar el 1 - 1 quan en Sergio Galaz va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 35 (Gol tiro lejano): Després de 35 minuts el Singuerlin, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Roman Węgrzyński sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 2 - 1 va pujar al marcador.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Als 37 minuts de joc, els nois de Singuerlin van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Roman Węgrzyński augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 130 Minuto 52 (Gol de falta): Als 52 minuts, Roman Węgrzyński va ampliar l'avantatge de Singuerlin amb un 4 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 20 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Hagen Landgraf va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Singuerlin va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Roman Węgrzyński va sortir per sobre el travesser.
  • 287 Minuto 70 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Hagen Landgraf ja els havia advertit que el porter contrari, en Ewald Magg, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christof Reddig de Singuerlin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Meiderich 1902

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Andreas Gehle va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de MSV, Torben Holz auf der Heide, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Bruno Engelke de MSV, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): MSV van seguir progressant per la banda dreta. Francisco Bento Sardinha Jr. va tenir la seva oportunitat al minut 74, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.