Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736638089

Amistoso 736638089 Información oficial sobre el partido 736638089 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Can Puig Alineación oficial del equipo 'Can Puig' en el partido 2 - 2 Bar Alegre Alineación oficial del equipo 'Bar Alegre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Can Puig Alineación oficial del equipo 'Can Puig' en el partido 6 - 0 Bar Alegre Alineación oficial del equipo 'Bar Alegre' en el partido
Es un cenizo 5.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Puig

Goles Goles

  • 111 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19, David Oyanguren va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Puig una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En David Oyanguren, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alfonso Manzano va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Puig enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Cristian Peña va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 44, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Puig, l'equip va recuperar la pilota al minut 55 i va contraatacar. En Francisco Solana va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Óscar Cao de Benos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Bar Alegre

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 8, quan Anicetu Roca va posar els visitants Alegre per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 24 una excel·lent centrada de Raúl Hespital va arribar a Edgardo Guerguetiain, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Miguel Gormaz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Després de 57 minuts, Lier Juanagorena va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Iván Caro va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Anicetu Roca va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Al minut 44, Mikki Ropa de Alegre va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.