Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736637919

Amistoso (Int., RC) 736637919 Información oficial sobre el partido 736637919 en Hattrick

17.07.2024 23:55:00

FLUZAO_PARA_SEMPRE Alineación oficial del equipo 'FLUZAO_PARA_SEMPRE' en el partido 4 - 5 Atletic Barcelona Alineación oficial del equipo 'Atletic Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FLUZAO_PARA_SEMPRE Alineación oficial del equipo 'FLUZAO_PARA_SEMPRE' en el partido 1 - 2 Atletic Barcelona Alineación oficial del equipo 'Atletic Barcelona' en el partido
Tiene bastante suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,0 % 3,4 % 78,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FLUZAO_PARA_SEMPRE

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 3, el FLUZAO_PARA_SEMPRE va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Thôi Hữu Long, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 114 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Bertrand Quéguiner no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cristóvão Brandão per poc que no incrementa el marcador al minut 4. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alfredo Martínez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El FLUZAO_PARA_SEMPRE ho intentava per la dreta per mitjà de Edvaldo Leal Neto, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Glen Méret va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Harrer de FLUZAO_PARA_SEMPRE es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cristóvão Brandão de FLUZAO_PARA_SEMPRE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Bertrand Quéguiner de FLUZAO_PARA_SEMPRE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Djalma Sena de FLUZAO_PARA_SEMPRE va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Edvaldo Leal Neto va xutar fora per a FLUZAO_PARA_SEMPRE, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Neymar Oliveira de FLUZAO_PARA_SEMPRE, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alfredo Martínez en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de FLUZAO_PARA_SEMPRE, Rafael Harrer, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de FLUZAO_PARA_SEMPRE Glen Méret, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Alfredo Martínez. El marcador continuava 4 - 5.

Atletic Barcelona

Goles Goles

  • 163 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Livio Fragoso que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Vladimir Slepushkin va anar directament als peus de Sergey Lobankin que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 32, en un 1 contra 1 amb el porter, però Adrian Ciorogaru va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Sergey Lobankin des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Livio Fragoso va fer una jugada per la banda esquerra, però Adrian Ciorogaru va aturar el seu xut.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Barcelona va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Adrian Ciorogaru va desviar el xut final de José María Pareja després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): Es duien 106 minuts de partit jugats quan Óscar Bellerín va estar a punt de posar per davant a Barcelona amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Adrian Ciorogaru va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): José Aznar va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Óscar Bellerín anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 4 per a Barcelona.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Barcelona Josep Andreu Sallarès no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Adrian Ciorogaru es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat José María Elguero xutant per a Barcelona va fer anar la pilota just on la volia, però Adrian Ciorogaru, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.