Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736637693

Amistoso (Int.) 736637693 Información oficial sobre el partido 736637693 en Hattrick

16.07.2024 18:30:00

Caledonia F.C. Alineación oficial del equipo 'Caledonia F.C.' en el partido 5 - 0 Nació Catalana Alineación oficial del equipo 'Nació Catalana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caledonia F.C. Alineación oficial del equipo 'Caledonia F.C.' en el partido 2 - 0 Nació Catalana Alineación oficial del equipo 'Nació Catalana' en el partido
Tiene bastante suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caledonia F.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 27 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Gotthold Ephraim Pohla-Reissmann era molt més ràpid que el defensa Alberto Apalategi. Al minut 27, el jugador de CFC va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CFC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hardi Huberts progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): CFC va aconseguir el 3 - 0 quan Gotthold Ephraim Pohla-Reissmann va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 76 minuts de joc, Rolf Parche, corrent com un esperitat, superà primer Juan Antonio Gironda per velocitat, i després el porter posant el 4 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 134 Minuto 91 (Gol de penalti): Als 91 minuts de joc, els nois de CFC van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Hardi Huberts augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): El CFC va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 29, però en Ulfo Ehresmann va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Bendix Hinterbuchinger després que el jugador de CFC li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Heinz Adalbert Sturmfels es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Nació Catalana