Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736637535

Amistoso (Int., RC) 736637535 Información oficial sobre el partido 736637535 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

UD Arroyofresno Alineación oficial del equipo 'UD Arroyofresno' en el partido 3 - 2 Pachino's Bender Alineación oficial del equipo 'Pachino's Bender' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
UD Arroyofresno Alineación oficial del equipo 'UD Arroyofresno' en el partido 5 - 1 Pachino's Bender Alineación oficial del equipo 'Pachino's Bender' en el partido
Tiene mala suerte 4.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Arroyofresno

Goles Goles

  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jorge Portillo de Arroyofresno va aconseguir igualar el partit al minut 47, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 120 Minuto 68 (Gol de falta): Una falta al minut 68 va provocar un lliure directe. Benjamín Urones el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Amb 75 minuts jugats, en Ernesto Olaguer va augmentar l'avantatge de Arroyofresno a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Ernesto Olaguer va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Arroyofresno va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Eulogio Iturrigaray va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ezio Mascardi.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Riaza va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Eulogio Iturrigaray va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 215 Minuto 54 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): José María Díaz de Reguero va superar els defenses rivals per velocitat al minut 54 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 224 Minuto 62 (Ocasión de penalti): Al minut 62, Arroyofresno va disposar d'un penal a favor, però el xut de Benjamín Urones va ser aturat per Ezio Mascardi.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pablo Capus va ridiculitzar a en Donatello Berlinghieri amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Pachino's Bender

Goles Goles

  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): En Agostino Lechiguero va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 26. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 150 Minuto 76 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Agostino Lechiguero de Pachinos va reduir diferències a 3 - 2.