Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736637483

Amistoso 736637483 Información oficial sobre el partido 736637483 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Burras Viejas C.F. Alineación oficial del equipo 'Burras Viejas C.F.' en el partido 0 - 4 Ammonites C.F. Alineación oficial del equipo 'Ammonites C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Burras Viejas C.F. Alineación oficial del equipo 'Burras Viejas C.F.' en el partido 0 - 5 Ammonites C.F. Alineación oficial del equipo 'Ammonites C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burras Viejas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Alexis Iturrate del Burras ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ralph Knight va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergio Roca es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Ammonites C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Juan Francisco Arizmendi de Ammonites va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Salvador Gelida de Ammonites va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 41. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 57 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 57 pels visitants. En Felipe Luca de Tena va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Felipe Luca de Tena, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): Felipe Luca de Tena va xutar magistralment una falta al minut 20 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 288 Minuto 74 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del Ammonites, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 74 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Salvador Gelida de Ammonites va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Salvador Gelida de Ammonites va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Cerdeño de Ammonites va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Salvador Gelida es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.