Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736637451

Amistoso (RC) 736637451 Información oficial sobre el partido 736637451 en Hattrick

17.07.2024 12:20:00

Somo Beach sad Alineación oficial del equipo 'Somo Beach sad' en el partido 3 - 6 Ath. Castellbisbal Alineación oficial del equipo 'Ath. Castellbisbal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Somo Beach sad Alineación oficial del equipo 'Somo Beach sad' en el partido 3 - 2 Ath. Castellbisbal Alineación oficial del equipo 'Ath. Castellbisbal' en el partido
Tiene un resultado normal 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,0 % 6,7 % 21,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Somo Beach sad

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Julián Folgons va anar directament als peus de Arnout van Ree que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Beach prenia la batuta de l'encontre al minut 44, quan en Pier Luigi Valerio va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 114 Minuto 86 (Gol de penalti): Beach va empatar 3 - 3 gràcies a un penal molt ben xutat per Miguel Momediano, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Beach va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Miguel Momediano va anar a parar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Pier Luigi Valerio va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Beach se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 225 Minuto 55 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Arnout van Ree gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Beach enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jesús Calatayud i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Beach, però el xut de Gervasio Paños va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Beach va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 90 que Jesús Calatayud no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Negrín.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Momediano de Beach amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Ath. Castellbisbal

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 11, quan Pavel Ginin va posar els visitants Castellbisbal per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 116 Minuto 44 (Gol evento especial rápido + pase): Marçal Ventura va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Alexander Felix Olching, que no va fallar i va marcar el 2 - 2.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): Amb 66 minuts jugats, Alexander Felix Olching de Castellbisbal va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 171 Minuto 88 (Gol por el centro): En Marco Paolillo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 88 el marcador reflectia el 3 - 4.
  • 116 Minuto 88 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Alexander Felix Olching va acabar en una passada genial cap al jugador de Castellbisbal Marco Paolillo, que va marcar el 3 - 5.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 3 - 6 per sobre quan Francisco De la Casa va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Marjane Boutasaa va marcar al minut 19 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 289 Minuto 40 (Ocasión evento especial): Alexander Felix Olching va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 40, però no s'esperava que en Pier Luigi Valerio, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Francisco De la Casa va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Es duien 44 minuts de partit jugats quan Carlos Olivos va estar a punt de posar per davant a Castellbisbal amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ulpiano Arraña va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Castellbisbal que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Xavi Bros, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexander Felix Olching de Castellbisbal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.