Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736635963

Amistoso 736635963 Información oficial sobre el partido 736635963 en Hattrick

17.07.2024 17:05:00

The Spartans F.C. Alineación oficial del equipo 'The Spartans F.C.' en el partido 4 - 4 FC The Dude Alineación oficial del equipo 'FC The Dude' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
The Spartans F.C. Alineación oficial del equipo 'The Spartans F.C.' en el partido 2 - 5 FC The Dude Alineación oficial del equipo 'FC The Dude' en el partido
Tiene suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,1 % 2,3 % 81,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Spartans F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 32, Menno van der Harst de Spartans empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Corria el minut 33 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Menno van der Harst, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Spartans contenien la respiració mentre en Menno van der Harst s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Rudolf Neuenteilsredder de Spartans va aconseguir igualar el partit al minut 80, davant l'alegria dels aficionats: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Parmenio Verón no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Seran van Tuijll estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Seran van Tuijll de Spartans va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

FC The Dude

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): Dude agafava avantatge al minut 12 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Esteban Sessa amb mestria.
  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): El jugador visitant André Lemos va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 42 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 en Linus Derissen va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 108 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 79, en Yardi van Harmelen la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Piero Mignanelli que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Dude va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Domenik Steinbeiss es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Dude va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Esteban Sessa va quedar-se sol davant el porter Jesús Rivas Pérez, però aquest va poder aturar el xut.