Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736635207

Amistoso (Int.) 736635207 Información oficial sobre el partido 736635207 en Hattrick

17.07.2024 09:45:00

Sons of Dionisios FC Alineación oficial del equipo 'Sons of Dionisios FC' en el partido 2 - 3 C.E. Peinaos Alineación oficial del equipo 'C.E. Peinaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sons of Dionisios FC Alineación oficial del equipo 'Sons of Dionisios FC' en el partido 0 - 2 C.E. Peinaos Alineación oficial del equipo 'C.E. Peinaos' en el partido
Tiene suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sons of Dionisios FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Dionisios s'avançava al marcador al minut 22, després d'un rebot que va caçar en Chrisanthos Kakatsios per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): En Anatolios Keramidas va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 27 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Yiorgos Vamvakousis va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 27, i va passar la pilota a Zacharias Xenos, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nikolaos Menziltsoglou de Dionisios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C.E. Peinaos

Goles Goles

  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 42 minuts, el tirador de faltes del Peinaos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hürriyet Öymen, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 78 minuts Hürriyet Öymen va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Francisco Javier Oliván va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Chiscu Ferrando quasi aconsegueix empatar per Peinaos al minut 35, però Markos Kassimatis va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Juan Luis Soria Carnicero quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Peinaos va estar a punt d'empatar al 76 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Abdelwahab Merghlli que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Abdelwahab Merghlli al minut 84, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.