Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736634713

Amistoso 736634713 Información oficial sobre el partido 736634713 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

U.D. Gordechon Alineación oficial del equipo 'U.D. Gordechon' en el partido 0 - 1 Club Atl. Osasuna Alineación oficial del equipo 'Club Atl. Osasuna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Gordechon Alineación oficial del equipo 'U.D. Gordechon' en el partido 0 - 1 Club Atl. Osasuna Alineación oficial del equipo 'Club Atl. Osasuna' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Gordechon

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Gordis van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 64 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Rubén Vázquez, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Club Atl. Osasuna

Goles Goles

  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Niklas Jesionek que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Osasuna.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Niklas Jesionek ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Osasuna va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Oskar Barecki va quedar-se sol davant el porter Benedito Magdalena, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Víctor Macías va fer al minut 26 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jean-Fabrice Leblond, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Claude Coppin va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Benedito Magdalena va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Roger Cirujeda quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 207 Minuto 61 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Víctor Macías va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Grzegorz Suwalski que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Claude Coppin al minut 70, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.