Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736634521

Amistoso (Int.) 736634521 Información oficial sobre el partido 736634521 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

sagalona Alineación oficial del equipo 'sagalona' en el partido 0 - 3 Desta Staszów Alineación oficial del equipo 'Desta Staszów' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sagalona Alineación oficial del equipo 'sagalona' en el partido 1 - 2 Desta Staszów Alineación oficial del equipo 'Desta Staszów' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 26,1 % 47,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sagalona

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Henrihs Svītiņš de sagalona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Wellington Peñaherrera de sagalona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Desta Staszów

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 9, quan Juan Alcaraz va posar els visitants Desta per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Juan Alcaraz va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Desta, al minut 23. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Juan Alcaraz de Desta va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Maksim Stolypin va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 25, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Robert Oppong no va ser aprofitada per en Vittorio Mascolo que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 280 Minuto 65 (Ocasión de falta): Aleksandar Tešić va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.