Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736634256

Amistoso (Int., RC) 736634256 Información oficial sobre el partido 736634256 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Mistyc Alineación oficial del equipo 'Mistyc' en el partido 4 - 2 1.FC Osłonin Alineación oficial del equipo '1.FC Osłonin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Mistyc Alineación oficial del equipo 'Mistyc' en el partido 7 - 0 1.FC Osłonin Alineación oficial del equipo '1.FC Osłonin' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mistyc

Goles Goles

  • 112 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Mistyc equilibrava la balança al minut 3. En Laurendi Arriatzu, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Patryk Luboń, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Mistyc va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Juan Carlos Verde va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Mistyc va augmentar la diferència quan Alberto Ortuzar no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Carlos Verde va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Patryk Klęk va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Mistyc va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Patryk Luboń en un 1 contra 1 amb el porter Patryk Klęk, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Juan Carlos Verde va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mistyc se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Milián Echeberría del Mistyc ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Millán Cortegada de Mistyc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

1.FC Osłonin

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Jacek Dabiński va llençar el penal ras arran de pal.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 89 minuts de joc, Klemens Michler, corrent com un esperitat, superà primer Patryk Luboń per velocitat, i després el porter posant el 3 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Klemens Michler va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 89, i va passar la pilota a Alfred Gwideusz, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Edward Lasko de Osłonin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Johann Marxer de Osłonin va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Klemens Michler.