Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736633683

Amistoso (Int., RC) 736633683 Información oficial sobre el partido 736633683 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Real Garpa, C.F Alineación oficial del equipo 'Real Garpa, C.F' en el partido 3 - 2 Real Broggi F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Broggi F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Garpa, C.F Alineación oficial del equipo 'Real Garpa, C.F' en el partido 4 - 0 Real Broggi F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Broggi F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Garpa, C.F

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Passat el minut 38 de joc, Filipe Batista facilitava les coses al Garpa, amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 del partit, el jugador Primo Toledano de Garpa, va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 117 (Gol por el centro): Al minut 117 els aficionats van embogir quan en Paul Wharton va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Garpa,.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Primo Toledano va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Marin Deleanu, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Pablo Vergara arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Pablo Vergara va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Garpa,.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Garpa, enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Filipe Batista va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Roman Savic va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Primo Toledano va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Marco Didò de Garpa, va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 68, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marin Deleanu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 235 Minuto 107 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Pablo Vergara es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 107, però el porter va aturar el seu xut.
  • 222 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Garpa, va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 111 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Michalis Perdikopoulos ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Paul Wharton de Garpa, va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Broggi F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): BROS agafava avantatge al minut 22 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Manfredi Broggi amb mestria.
  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Daniele Broggi que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 69 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 69 en Daniele Broggi ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Carlo Broggi el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniele Broggi de BROS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Broggi de BROS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlo Broggi de BROS es va guanyar la targeta groga merescudament.