Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736633655

Amistoso 736633655 Información oficial sobre el partido 736633655 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Marzan, CF. Alineación oficial del equipo 'Marzan, CF.' en el partido 1 - 4 Quinos crack Alineación oficial del equipo 'Quinos crack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marzan, CF. Alineación oficial del equipo 'Marzan, CF.' en el partido 2 - 1 Quinos crack Alineación oficial del equipo 'Quinos crack' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,3 % 2,8 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marzan, CF.

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Marzan,. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Mourad Brnoussi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 109 Minuto 86 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Manel Somellera després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Quinos Nacho Pérez de Lucas, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Francisco José Juarrero de Marzan, va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 72, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ventín Vao de Marzan, la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ventín Vao va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Quinos crack

Goles Goles

  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 21 minuts quan Nacho Pérez de Lucas va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Quinos.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Fermín Fajardo va augmentar l'avantatge de Quinos a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 143 Minuto 73 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Quinos eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 73, Fermín Fajardo va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Mauro Lacalle Villalón, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pavel Keder no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 53 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alejandro Ibarguen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.