Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736633077

Amistoso (Int., RC) 736633077 Información oficial sobre el partido 736633077 en Hattrick

16.07.2024 18:25:00

Surfer Alineación oficial del equipo 'Surfer' en el partido 0 - 2 FC-Weps Alineación oficial del equipo 'FC-Weps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Surfer Alineación oficial del equipo 'Surfer' en el partido 1 - 1 FC-Weps Alineación oficial del equipo 'FC-Weps' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,3 % 8,3 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Surfer

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Surfer va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alessandro Leanza va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bruno Vicente Fernandes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alec Bourne.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edward de Bruijn de Surfer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edward de Bruijn de Surfer va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

FC-Weps

Goles Goles

  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 69 minuts quan Genrikh Penyevskoi va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a FC-Weps.
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El FC-Weps sempre confia amb les genialitats d'en Iván Cillerero; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Surfer. La jugada d'estratègia del FC-Weps per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Emil Mainkur va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.