Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736632997

Amistoso (Int.) 736632997 Información oficial sobre el partido 736632997 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Real Malfets Alineación oficial del equipo 'Real Malfets' en el partido 0 - 2 morias Alineación oficial del equipo 'morias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Malfets Alineación oficial del equipo 'Real Malfets' en el partido 1 - 1 morias Alineación oficial del equipo 'morias' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,0 % 2,9 % 17,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Malfets

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Àngel Boned de Malfets es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matti Kantola.

morias

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Adalbert Gere que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a morias.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 81 minuts, el tirador de faltes del morias va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Bican Subay, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de morias va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Atakan Özdoğmuş, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del morias sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Atakan Özdoğmuş, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 37 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Faruk Özpek va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 Horacio Fabián Piazza va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sergio Pisasale, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Haşim Tuta va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.