Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736631655

Amistoso (Int., RC) 736631655 Información oficial sobre el partido 736631655 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Real Tito Madrid c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Tito Madrid c.f.' en el partido 1 - 3 AFC Basanova Alineación oficial del equipo 'AFC Basanova' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Tito Madrid c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Tito Madrid c.f.' en el partido 0 - 1 AFC Basanova Alineación oficial del equipo 'AFC Basanova' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Tito Madrid c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Madrid va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tomàs Cabiscol, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 114 (Ocasión de contra por la izquierda): Madrid van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 114, però Roger Vinent va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Soler de Madrid va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Juez de Madrid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tomàs Cabiscol de Madrid es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Marcelino Sisemunda va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Madrid, Thom Levitus, col·locà la pilota just a les mans d'en Isaac Hogenhuis. El marcador: 1 - 0.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per David Juez de Madrid anava molt fort i col·locat però Isaac Hogenhuis no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Madrid Carlos Frechilla, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Isaac Hogenhuis. El marcador continuava 1 - 2.

AFC Basanova

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Hugo Rea va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): Antonio Barasarte de Basanova, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 105, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tomáš Šmída es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Moncef Jeridi.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Abd El Mouezz Ahmad va xutar fora per a Basanova, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Tomáš Šmída anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 1 per a Basanova.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Gaétan Poron de Basanova és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 1 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Basanova Henry Breed no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Janko Agirreolea es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 3.