Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736630466

Amistoso 736630466 Información oficial sobre el partido 736630466 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

tintasrojas Alineación oficial del equipo 'tintasrojas' en el partido 5 - 2 Vila F. C Alineación oficial del equipo 'Vila F. C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tintasrojas Alineación oficial del equipo 'tintasrojas' en el partido 2 - 0 Vila F. C Alineación oficial del equipo 'Vila F. C' en el partido
Tiene bastante suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tintasrojas

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Victor Locker va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. tintasrojas empatava el partit, 1 a 1, al minut 12.
  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Corria el minut 15 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alexandre Lourenzo, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de tintasrojas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Héctor Alberto Lambrecht progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Vila. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Héctor Alberto Lambrecht la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del tintasrojas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 52.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 58, Marcos Sáenz va pentinar un córner cap al segon pal que Alexandre Lourenzo va rematar a gol completament sol, marcant així el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 16 (Ocasión de falta): En Grazian Iarmendi es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 207 Minuto 18 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Alexandre Lourenzo va enviar un xut des de 40 metres al minut 18, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marcos Sáenz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Vila F. C

Goles Goles

  • 139 Minuto 10 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Vila Ceandro Juara va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Jan Bestard va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 1 al marcador.
  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 5 - 2 quan Henning Wacker va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 77 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"