Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736629707

Amistoso (Int.) 736629707 Información oficial sobre el partido 736629707 en Hattrick

17.07.2024 10:00:00

F.C. tomis Alineación oficial del equipo 'F.C. tomis' en el partido 6 - 3 Team Adobo Alineación oficial del equipo 'Team Adobo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
F.C. tomis Alineación oficial del equipo 'F.C. tomis' en el partido 8 - 0 Team Adobo Alineación oficial del equipo 'Team Adobo' en el partido
Tiene mala suerte 8.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. tomis

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 del partit, el jugador Mihai Tămaş de tomis va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 33 minuts, el tirador de faltes del tomis va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sorin-Dan Papiu, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Passats 57 minuts, Thuto Kgosiemang, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. tomis es posava per davant!
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, tomis va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sergiu Puiu, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de tomis pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sergiu Puiu va posar el 5 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Iwo Glasner es va introduir dins la defensa central al minut 76, i va aconseguir el 6 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a tomis per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gabi Ţone, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thuto Kgosiemang de tomis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Team Adobo

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Adobo agafava avantatge al minut 15 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Margots Ignatovičs amb mestria.
  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Raúl Berniz que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Adobo va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 78, quan Alberto Echauri, sol dins l'àrea, va aconseguir el 6 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Margots Ignatovičs.