Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736629370

Amistoso (RC) 736629370 Información oficial sobre el partido 736629370 en Hattrick

17.07.2024 12:20:00

Sheffield United CF Alineación oficial del equipo 'Sheffield United CF' en el partido 5 - 4 Fallo Vallecano Alineación oficial del equipo 'Fallo Vallecano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sheffield United CF Alineación oficial del equipo 'Sheffield United CF' en el partido 4 - 2 Fallo Vallecano Alineación oficial del equipo 'Fallo Vallecano' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,7 % 5,2 % 20,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sheffield United CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Passat el minut 26 de joc, Pere Camilluzzi facilitava les coses al Sheffield amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 32 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Tony Warakagoda. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 190 Minuto 76 (Gol de falta): En Francisco Alquézar conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 3-4
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 79, Raúl Mir de Sheffield empatava el partit: 4 - 4.
  • 121 Minuto 94 (Gol por el centro): Sheffield va aconseguir el 5 - 4 que desfeia l'empat quan al minut 94 Víctor Ojeda va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Luis Correa va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Manel Homs rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Torquato Deturres i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Sheffield, però el xut de Raúl Mir va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Francisco Alquézar no va entrar per centímetres.
  • 231 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Víctor Ojeda va estar a punt de sentenciar el partit al minut 98, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manel Homs de Sheffield es va guanyar la targeta groga merescudament.

Fallo Vallecano

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Passats 13 minuts de partit, Vallecano es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Nikolai Gorissen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 40 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Toño Cidron.
  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ignacio Ganchaegu va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Janko Pranjko de Vallecano l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 58 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Vallecano quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Janko Pranjko va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 270 Minuto 41 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Janko Pranjko al minut 41 semblava entrar, però Luís Felipe Almeida va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ferran Pañella de Vallecano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Massimo Di Pascale de Vallecano es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xermán Taberneiro de Vallecano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José María Naranjo de Vallecano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.