Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736627956

Amistoso (RC) 736627956 Información oficial sobre el partido 736627956 en Hattrick

17.07.2024 12:20:00

Hueber Alineación oficial del equipo 'Hueber' en el partido 3 - 2 Marama Alineación oficial del equipo 'Marama' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hueber Alineación oficial del equipo 'Hueber' en el partido 2 - 0 Marama Alineación oficial del equipo 'Marama' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hueber

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 els aficionats van embogir quan en Radu-Ioan Buduşan va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Hueber.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 38 gràcies a la jugada de Vassilis Raptakis, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): Eduardo Capilla va donar a Hueber un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15, Dilan Subasinghe gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Hozta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Farid Zerrawi haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Hueber al minut 41.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Richard Marquardt va estar a punt d'acabar en gol al minut 56, però el porter visitant José Hozta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Dilan Subasinghe, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Marama

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): El jugador Eduardo Mundi de Mara es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): Mara van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 43, quan Eduardo Mundi va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Metodi Milenkov va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Adrião Pires va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Mara va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Adrião Pires va desviar el xut final de José Meneses després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 289 Minuto 39 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Faustino Aperribai va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Radu-Ioan Buduşan el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Mara va estar a punt d'empatar al 74 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Salva Mairata que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduardo Mundi de Mara amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.