Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736627457

Amistoso (Int.) 736627457 Información oficial sobre el partido 736627457 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

F.C.Konoha Alineación oficial del equipo 'F.C.Konoha' en el partido 0 - 4 BK Svennis Alineación oficial del equipo 'BK Svennis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Konoha Alineación oficial del equipo 'F.C.Konoha' en el partido 0 - 3 BK Svennis Alineación oficial del equipo 'BK Svennis' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Konoha

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C.Konoha van sortir al contraatac al minut 13, però Meteri Goieaskoetxea va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abain Landategi.

BK Svennis

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb 30 minuts jugats, Boris Gith de Svennis va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Dilan Bihan va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Stefan Ståhlman, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 58 de partit va donar a Svennis l'avantatge per 0 - 4. Stefan Ståhlman en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Florin Cotocea va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Fereydoun Hejazi Nia va estar a punt de posar per davant a Svennis amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mauricio Sama va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Vichi Naus va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mauricio Sama va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 225 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Dilan Bihan es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Thim van Huiden, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Svennis va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Svennis a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Fereydoun Hejazi Nia va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.