Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736626722

Amistoso (Int.) 736626722 Información oficial sobre el partido 736626722 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Milesians Alineación oficial del equipo 'Milesians' en el partido 3 - 0 Borussia Monchenclavacc Alineación oficial del equipo 'Borussia Monchenclavacc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Milesians Alineación oficial del equipo 'Milesians' en el partido 2 - 1 Borussia Monchenclavacc Alineación oficial del equipo 'Borussia Monchenclavacc' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,9 % 12,8 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Milesians

Goles Goles

  • 124 Minuto 44 (Gol de penalti): Milesians va posar-se per davant 1 - 0 al minut 44, quan Ignacio Casamayor va llançar una pena màxima perfectament.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Milesians van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Nares Paneru.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Enrique Chaperón va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 0 per a Milesians.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Milesians va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan David Disorna va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Filiberto Lordi.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Milesians sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ignacio Casamayor, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Filiberto Lordi al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nares Paneru va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Borussia Monchenclavacc

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 14 (Ocasión evento especial): En Mijat Jovanović, al minut 14 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Nares Paneru el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 215 Minuto 17 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Matthias Jankovic va rebre molts aplaudiments. Al minut 17 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de BMG a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Nguyễn Phúc Mão va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.