Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736626392

Amistoso (Int., RC) 736626392 Información oficial sobre el partido 736626392 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

ELEFANTES TAMILES Alineación oficial del equipo 'ELEFANTES TAMILES' en el partido 4 - 1 SG Büsdorf Alineación oficial del equipo 'SG Büsdorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ELEFANTES TAMILES Alineación oficial del equipo 'ELEFANTES TAMILES' en el partido 2 - 1 SG Büsdorf Alineación oficial del equipo 'SG Büsdorf' en el partido
Tiene suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,4 % 15,5 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ELEFANTES TAMILES

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): ELEFANTES prenia la batuta de l'encontre al minut 14, quan en Leonci Velardo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Leonci Velardo va incrementar l'avantatge de ELEFANTES amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Amb 80 minuts jugats, en Jorge Fajardo va augmentar l'avantatge de ELEFANTES a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ELEFANTES va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alberto Simón Puntero progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Leonci Velardo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Florentino Rubianes va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Quinto Ciuna, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jordi Aunes estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Rodrigo Mansilla, als 86 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Simón Puntero de ELEFANTES va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rodrigo Mansilla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

SG Büsdorf

Goles Goles

  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): SGB van mostrar una bona compenetració quan al minut 75 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Florian Gudian va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): Matthew Murphey quasi marca en una jugada assajada de córner que Florian Gudian havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Paul Pepelow quasi aconsegueix empatar per SGB al minut 77, però Lukas Salat va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de SGB va anar a parar a la dreta de l'atac on en Steffen Bohnerbesen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Matthew Murphey quasi redueix la diferència al marcador al minut 89, però una gran estirada d'en Lukas Salat va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paul Pepelow de SGB amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Florian Gudian de SGB va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.