Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736625675

Amistoso 736625675 Información oficial sobre el partido 736625675 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Sensei Stars C.D. Alineación oficial del equipo 'Sensei Stars C.D.' en el partido 2 - 0 Associació de Futbol Lleida Alineación oficial del equipo 'Associació de Futbol Lleida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sensei Stars C.D. Alineación oficial del equipo 'Sensei Stars C.D.' en el partido 2 - 0 Associació de Futbol Lleida Alineación oficial del equipo 'Associació de Futbol Lleida' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sensei Stars C.D.

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Llibert Calafat va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Sensei, Tivadar Fazekas, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pablo Caso, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Sensei.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, Richard Kissi Fofie gairebé va marcar per a Sensei des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El jugador local Chris Éberle per poc que no incrementa el marcador al minut 14. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ruben Nogva va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Chris Éberle va estar a punt de sentenciar el partit al minut 24, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Chris Éberle de Sensei va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Associació de Futbol Lleida

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Associació va anar a parar a la dreta de l'atac on en José María Elso, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alfonso Huerta va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ricardo Ponces va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.