Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736625453

Amistoso 736625453 Información oficial sobre el partido 736625453 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

F.C.Barret de Palla Alineación oficial del equipo 'F.C.Barret de Palla' en el partido 0 - 1 Pueblo Español Alineación oficial del equipo 'Pueblo Español' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Barret de Palla Alineación oficial del equipo 'F.C.Barret de Palla' en el partido 1 - 1 Pueblo Español Alineación oficial del equipo 'Pueblo Español' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 36,9 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Barret de Palla

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 47 (Ocasión de falta): David Nkoloso va llançar una falta directa al minut 47 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 el F.C.Barret va posar setge sobre la defensa central visitant però en Michael Sand no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Felipe González hauria d'haver estat gol al minut 80 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Tito Schiano va estar a punt de marcar al minut 85 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Michael Sand.

Pueblo Español

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Quan passaven 10 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Español. En Natalino Almeida Pires va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Salvatore Pagliaro de Español va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 52 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 240 Minuto 68 (Ocasión de contra de falta): El Español va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Natalino Almeida Pires la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Natalino Almeida Pires, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Natalino Almeida Pires va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Salvatore Pagliaro de Español va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Răzvan-Alexandru Știrb de Español va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julio Laurnagaray de Español es va guanyar la targeta groga merescudament.