Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736625388

Amistoso 736625388 Información oficial sobre el partido 736625388 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Atletico Torrevieja Alineación oficial del equipo 'Atletico Torrevieja' en el partido 1 - 3 Tigres de Valencia C. F. Alineación oficial del equipo 'Tigres de Valencia C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atletico Torrevieja Alineación oficial del equipo 'Atletico Torrevieja' en el partido 0 - 5 Tigres de Valencia C. F. Alineación oficial del equipo 'Tigres de Valencia C. F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Torrevieja

Goles Goles

  • 104 Minuto 68 (Gol de penalti): Torrevieja aconseguia el 1 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Jörgen Overtoom al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Torrevieja Bilal Zevafir quasi marca al minut 56 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Juan Luis Seras Valiente l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tigres de Valencia C. F.

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): En Álvaro Desportell va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 11. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al 21 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Tigres augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Uri Bonàs es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 67, Tigres va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Mikel Ortiz Aspe.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 6 (Ocasión de penalti): Al minut 6, Álvaro Desportell de Tigres va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, el Tigres va estar a prop d'augmentar el marcador després que en János Daláth s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.