Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736625217

Amistoso 736625217 Información oficial sobre el partido 736625217 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

BDN F.C. Alineación oficial del equipo 'BDN F.C.' en el partido 1 - 2 MarliBG3 F.C. Alineación oficial del equipo 'MarliBG3 F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BDN F.C. Alineación oficial del equipo 'BDN F.C.' en el partido 2 - 0 MarliBG3 F.C. Alineación oficial del equipo 'MarliBG3 F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BDN F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del F.C. van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Carlos Lama Alvarez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de F.C. a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Armando Aísa va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 234 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 70 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Alberto Murillo estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

MarliBG3 F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Estevo Betanzos de MarliBG3 va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 174 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Roberto Cota va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Estevo Betanzos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MarliBG3 va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Estevo Betanzos va sortir per sobre el travesser.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): MarliBG3 va estar a punt d'empatar al 62 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Wassim Haryouli que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): David Cugat es va comportar com un juvenil al minut 80 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Barreiro de MarliBG3 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Francisco Irarraín de MarliBG3 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Wassim Haryouli de MarliBG3 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wassim Haryouli va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que MarliBG3 va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.