Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736625199

Amistoso (Int., RC) 736625199 Información oficial sobre el partido 736625199 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido 3 - 4 Ultras Stadera Alineación oficial del equipo 'Ultras Stadera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido 1 - 0 Ultras Stadera Alineación oficial del equipo 'Ultras Stadera' en el partido
Tiene suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pantaleones

Goles Goles

  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 80, Mauro Peregrín de Pantaleones empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pantaleones va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mauro Peregrín, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Angel Nikolov.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Tinguaro Peña Bermudo va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Pantaleones a la tanda de penals: 2 - 1!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Salvador Farnés va xutar fora per a Pantaleones, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Carlos Eduardo Manjarrés de Pantaleones anava molt fort i col·locat però Vikas Manohar no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Angel Nikolov de Pantaleones és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 2.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ernesto Ciervo xutant per a Pantaleones va fer anar la pilota just on la volia, però Vikas Manohar, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Alejandro Gainzar, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Vikas Manohar va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Pantaleones i 3 - 3 al marcador.

Ultras Stadera

Goles Goles

  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): Quan passaven 36 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Stadera. En Joe Wahlschied va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Stadera van sortir al contraatac al minut 13, però Cristiano Fincati va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Hisham Sabek va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Cristiano Fincati va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Stadera va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ruben De Baets, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Alfonso Omazzi de Stadera va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Stadera Cristiano Fincati, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Manuel Marcel. El marcador continuava 2 - 1.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Franco Blangero de Stadera va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Stadera, Paolo Marro, col·locà la pilota just a les mans d'en Manuel Marcel. El marcador: 3 - 2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Stadera Lamberto Bozzi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Manuel Marcel es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Vasil Tasev de Stadera va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 4 al marcador.