Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736625198

Amistoso (Int.) 736625198 Información oficial sobre el partido 736625198 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

TEAM CHUSITOP Alineación oficial del equipo 'TEAM CHUSITOP' en el partido 2 - 7 Borussia Bous Alineación oficial del equipo 'Borussia Bous' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
TEAM CHUSITOP Alineación oficial del equipo 'TEAM CHUSITOP' en el partido 2 - 5 Borussia Bous Alineación oficial del equipo 'Borussia Bous' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,8 % 1,1 % 86,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TEAM CHUSITOP

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Antonio Eleicigui va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de CHUSITOP, Joaquim Campos, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Borussia Bous

Goles Goles

  • 125 Minuto 16 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Otto Boostedt, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 0 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 en Matthies Urach va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador visitant Otto Boostedt va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 27 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Borussia va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 31. Antonino Bonfim va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 34 minuts, el tirador de faltes del Borussia va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Otto Boostedt, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 4 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Florian Oechslein va ser l'anotador del 2 - 5.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Otto Boostedt va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 6 per als visitants.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, un xut de Florian Oechslein des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 7 i el públic s'enfadava.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bertram Nanz.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zeferino Marques Simões de Borussia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.